Welke hosting moet je kiezen?


Welke hosting kiezen

Voor de meeste onder jullie zal een shared hosting meer dan voldoende zijn om mee te beginnen . Niets belet je om later je hosting te verhogen.

Heb je echter veel bezoekers of ga je heel veel adverteren dan raad ik een vps of zelfs een dedicated server aan. Is het project heel groot dan is het beste om te kiezen voor een Cloud hosting.

Hosting: 

Hier voor een hosting met een goede reputatie.  Hier is eigenlijk  geen goed antwoord. Iemand kan heel graag een Belgisch bedrijf willen maar andere gaan gewoon liever minder willen betalen.  Je moet kiezen waar jij goed bij voelt. Ik gebruik meestal Siteground.  Het is geen Belgische speler maar  voor mij  was dit minder van belang. 

Als ik voor een Belgische speler  kies is Combell meestal de partij die ik aanraad. Het is een zeer stabiele en betrouwbare partner. Niet de goedkoopste.  

Maar ik kies dus voor Siteground. Deze is wereldwijd  iets van de betere, heeft sinds kort een groen imago en werkt op google cloud servers.  De prijs is eerlijk en  het eerste jaar met een mooie korting. 

Maar nogmaals  je moet kiezen waar jij je goed bij voelt. 

In de video hieronder leg ik uit welke hosting het beste bij je past.

info@onlinemarketinginfo.be

Met meer dan 14 jaar ervaring in de online marketing heb ik kennis die ik graag wil delen. Daarom dit project.

Recente posts